Sortowanie
Źródło opisu
Katalog zbiorów
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Poradniki i przewodniki
(1)
Dostępność
dostępne
(1)
Placówka
Filia nr 2
(1)
Autor
Maria Mileńko - HUGMUN Studio
(1)
Polan Andrzej
(1)
Rybarczyk Ina
(1)
Rok wydania
2020 - 2024
(1)
Okres powstania dzieła
2001-
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Temat
Desery
(1)
Kanapki i przekąski
(1)
Kolacja
(1)
Kulinaria
(1)
Obiad
(1)
Przepisy kulinarne
(1)
Gatunek
Książka kucharska
(1)
Przepisy kulinarne
(1)
Publikacja bogato ilustrowana
(1)
Dziedzina i ujęcie
Kulinaria
(1)
1 wynik Filtruj
Książka
W koszyku
Do opracowania tej niezwykłej i bardzo oryginalnej książki kucharskiej zachęciło nas przeprowadzone razem z IPSOS badanie oraz raport na ich podstawie, który precyzyjnie opisuje, jak w ciągu ostatnich 25 lat zmieniły się preferencje smakowe i żywieniowe Polaków. Zauważyliśmy, że z jednej strony Polacy szukają nowych smaków, lubią odkrywać nowe potrawy, ale jednocześnie chcą spożywać również te dania, które znają z rodzinnych, tradycyjnych domów. Teraz, z udziałem wewnętrznych i zewnętrznych ekspertów żywieniowych i kulinarnych przygotowaliśmy pozycję zawierającą ponad 80 przepisów. /Powyższy opis pochodzi od wydawcy/.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Filia nr 2
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641/642 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej